Om Hifimøbler.dk

Skræddersyede HiFi- og TV-møbler til fornuftige priser i gedigen kvalitet.

Hifimøbler.dk er en dansk virksomhed, som tilbyder skræddersyede HiFi og TV møbler tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Møblerne sælges direkte fra producent til forbruger uden nogen former fordyrende mellemled. Det betyder, at du hos Hifimøbler.dk kan købe et specialmøbel i en gedigen kvalitet, tilpasset din stue og dine ønsker til en særdeles fornuftig pris.
Alle møbler er dansk produceret, og vi leverer også i Norge og Sverige.

Sammensæt dit møbel

Om møblerne

Altid gemt væk. Altid klar til brug.

Som navnet siger, er Hifimøbler.dk specialister i fremstilling af opbevaringsmøbler til HiFi-udstyr, betjeningskonsoller, højttalere, spillekonsoller mv.

Møblerne fremstilles skræddersyet til den enkelte kunde, både m.h.t. farve, størrelse, antal hylder, kabelhuller, og hvilket tilbehør, som fx skuffer og ben.

Møblerne er designet til placering i forbindelse med hjemmets TV og Hifi – enten til vægophæng eller monteret med ben / hjul. De kan sagtens også bruges som fx en helt alm. skænk til opbevaring.

Ønsker du, at dit HiFi udstyr og øvrige gear altid er klar til brug, men alligevel ”gemt væk” i et enkelt og stilrent møbel, får du den rigtige løsning hos Hifimøbler.dk – til en særdeles fornuftig pris.

Møblerne er som standard udstyret med stoflåger. Det betyder perfekt lydgengivelse selv om højttalerne placeres bag lågerne, ligesom stoffet muliggør fjernbetjening af udstyret med lukkede låger.

Alle møbler er forberedt til kabelføring ind og ud af møblet og imellem modulerne indvendigt.

Al kabling skjules – alt udstyr er altid klar til brug, og stuen fremtræder alligevel altid ryddelig og stilren.

Bestilling

Når du er klar til bestilling kontakter du os blot eller sammensætter dit møbel.

Ønsker du at bestille et møbel inden for vores standardsortiment, kan du sammensætte dit møbel og forespørge på en pris. Skal du have skræddersyet dit møbel, klarer vi også det. Du kontakter os blot direkte på mail eller telefon. Kontakt os også meget gerne, hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der er optimal for dig.

Når du har bestilt dit møbel, modtager du en ordrebekræftelse via mail med alle detaljer, som du skal godkende. På den måde sikrer vi os, at alle detaljer er på plads, så vi får lavet det helt rigtige.

Ved bestilling vil du blive bedt om at betale et depositum. Resterende beløb betales ved leveringstidpunkt.

Gå til sammensæt møbel
Gå til bestilling