Vi har samlet de mest gængse spørgsmål til dig her.
har du yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os på mail eller telefon

FAQ

Generelt

Kan man se møblerne i virkeligheden?
Det kan man! Vi holder til i butikken DesignHub i Herning gågade, hvor vi har et udpluk af møblerne udstillet, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind.
Du kan se mere her.

Møblerne

Kan møblerne hænges på væggen?
Alle møbler leveres med vægbeslag. Du står selv for indkøb af skruer til væggen.

Hvor meget vægt kan møblerne klare?
Da alle møbler speciallaves i mange forskellige størrelser, er det umuligt at sige præcise vægtangivelser i kg. Vægtbeslaget der bruges er meget stabilt, og ved korrekt montage tåler det en høj belastning og kan sagtens bære +50kg og nogle gange mere.
Selve møblets kontruktion har større påvirkning på hvordan du kan belaste det med udstyr. Som en grundregel er de brede enkelte moduler mere sårbare overfor tungt udstyr, end møbler som består af flere moduler og derved har flere skillevægge til at afstive møblet. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Kan jeg få kabler ud og ind af møblet?
Møblerne er altid forberedt til at kunne føre kabler fra rum til rum og ind/ud igennem bund og bagbeklædning. Hylder har også udskæring til kabler.
Du kan se mere her.

Er møblerne samlet ved levering?
Ja, du slipper næsten for selv at skulle samle. Selve møblet leveres samlet og du skal kun montere låger og evt. ben.
Skuffer er monteret ved levering og hylder medsendes løs.

Jeg har brug for at kende mere specifikke mål. Hvor kan jeg finde dem?
Når du sammensætter dit møbel i vores produktkonfigurator, kan skifte imellem A og B view. B-view viser dig hele tiden en målskitse af det møbel du har valgt.

Kan et møbel med ben sættes helt ind til væggen?
Ja. Benene er placeret så der er plads til en almindelig fodliste, selvom møblet er skubbet helt ind til væggen.

Bestilling og levering

Hvordan foregår bestilling?
Når du har bestilt et møbel igennem vores produkt konfigurator modtager du en ordrebekræftelse med alle detaljer omkring møblet. Vi gennemser ordren og kontakter dig hvis der skulle være nogle tvivls spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe og få hjælp imens du bestiller.

Hvad er leveringstiden?
Leveringstiden er gennemsnitlig 5 uger for alle møbler. Ved bestilling modtager du en ordre med en leveringsuge oplyst. Det er ugen hvor møblet er planlagt til at blive færdig produceret og leveret. Typisk vil levering ske torsdag/fredag i den angivne uge. Du bliver kontaktet med en specifik dag når fragten er planlagt.
(Vi bestræber os altid på at leve op til den oplyste leveringstid. Nogle gange vil levering dog først ske i den næstkommende uge.)

Leverer i til andre lande?
Vi leverer også til Skandinavien, Færøerne, Grønland og andre lande, kontakt os for fragttilbud.

Kan møblet leveres hvis jeg ikke er hjemme?
Er du forhindret i at være hjemme ved levering, kan det aftales at møblet sættes i fx. en carport. Dette aftales direkte med chaufføren og er på eget ansvar.

Kan jeg afhente møblet selv?
Det kan du godt, og det vil foregå ved vores leverandør på Fyn.

Skader og retur